Sfeer versterkers, geluid dempers

Over KUNSSST

Kunssst is opgericht door Bas Oosterwal en Arjan Leest. Beiden afkomstig uit de reclamewereld en met een goed ontwikkeld gevoel voor mooi en functioneel.

Met Kunssst bieden zij een esthetisch alternatief voor alle functionele (en vaak niet mooie) oplossingen voor geluidsverbetering in bedrijven en woonhuizen.

Het is helemaal van nu om harde materialen te gebruiken in het interieur, maar dat komt vaak de geluidskwaliteit van de omgeving niet ten goede. Een galm in een mooie ruimte kan zeer storend zijn. 

Om een ruimte sfeer te geven wordt vaak iets aan de muur gehangen. Denk aan een schilderij, een poster in een glazen lijst of een canvas doek. Maar deze materialen zijn niet in staat om de aanwezige galm te absorberen.

KUNSSST absorbeert de galm in een ruimte, zoals woning, wachtkamer, kantoor, school of restaurant. Voor op kantoor kunt u ook kiezen voor een roomdivider of deskdivider.

Alles wordt op maakt gemaakt in Nederland. Kunssst maakt zoveel mogelijk gebruik van duurzaam en brandvertragend materiaal.  

Functioneel mag mooi zijn, dat is het motto van KUNSSST. Kies uit onze ruime, constant groeiende collectie en geniet in alle rust van een oude meester of grafische kunst aan je muur.

'Custom kunst' is ook een optie: KUNSSST heeft een groot netwerk van top fotografen en (grafische) kunstenaars. Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken.

Goede akoestiek op de werkvloer
Met geluiddempende kunst heeft u nog meer mogelijkheden om de perfecte plek te realiseren voor klanten en medewerkers. Goede akoestiek in kantoren en andere plekken waar veel geluid is, zorgt voor optimale productiviteit, motivatie en prestatie. Een ‘hard’ interieur heeft een lange nagalm en wekt irritatie en vermoeidheid op bij de mensen die in zo’n ruimte werken en zich verstaanbaar moeten maken.


Naast de wandpanelen kan Kunssst ook roomdividers en deskdividers leveren.
Heeft u interesse in maatwerk? Neem dan contact met ons op via info@kunssst.nl  


"Kunssst is mooi voor oog en oor"