BESTELLEN & BETALEN

Bestellen
Een bestelling plaatsen bij Kunssst.nl is zeer eenvoudig. Je zoekt het product uit dat je wenst te kopen en deze stop je in je winkelmandje. Vanaf dit punt kun je kiezen om verder te winkelen of dit product af te rekenen. Kies je voor het laatste, dan kom je bij je winkelmadje terecht. Door op betalen te klikken, kun je doorgaan naar de kassa met je product. In de kassa vul je je factuur- en ontvangstadres in. Vervolgens controleer je of alles klopt wat je hebt ingevuld. Door te betalen ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden. Na het afrekenen ontvang je een bevestiging per mail van ons.

Kom je er niet uit neem dan gerust contact op met onze klantenservice via de chat, via de mail of telefonisch op 0629454346.

Betalen
Kunssst biedt vele betaalmogelijkheden. Het invoeren van gegevens en de betaling verloopt in onze webshop via een beveiligde SSL-verbinding. Dit houdt in dat je ten alle tijden in een vertrouwde en veilige omgeving een bestelling en betaling kunt uitvoeren.


De betaalkeuze bepaal je zelf en uiteraard kun je dit doen zoals je het liefst wenst met de volgende keuzemogelijkheden:

  • iDEAL (ABN Amro, ASN bank, bunq, Friesland bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS bank, Triodos bank, Van Lanschot Bankiers);
  • CreditCard: Mastercard, VISA, American Express, Maestro, UnionPay
  • PayPal
  • Bancontact

Achteraf betalen
Indien u liever achteraf betaald, stuur dan uw bestelling per mail naar info@kunssst.nl. Uw wensen doorgeven mag ook via telefoonnummer 0202101972. U krijgt altijd vooraf een orderbevestiging per mail ter goedkeuring. Voor de betaling ontvangt u een factuur via mail die u kan voldoen nadat u uw bestelling in goede orde hebt ontvangen.

Bancontact
Dit is de meest gebruikte betaalmethode voor België. Het is vergelijkbaar met wat iDeal is voor Nederland. 

Alles inclusief
Alle genoemde bedragen in onze webshop zijn inclusief BTW en inclusief verzendkosten.

Gratis verzending

Levertijd: 4 tot 5 werkdagen. Gratis bezorging in Nederland.

OVER KUNSSST

Kunssst is een esthetisch alternatief voor alle functionele (en vaak niet mooie) oplossingen voor geluidsverbetering in bedrijven en woonhuizen.

Garantie

Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie.